Hyra stuga på Gotland

Att hyra stuga på Gotland har blivit riktigt populärt de senaste åren, så det ska man tänka på, det är viktigt att man är ute i god tid så att man verkligen får tag i den stugan som man vill ha och i det område som man vill bo. På Gotland så är det allra bäst att hyra stuga under sommaren, andra årstider så tenderar det att bli riktigt blåsigt med kyligare och isigare väder. Vart man bor på Gotland spelar ju kanske inte så jättestor roll eftersom det är köravstånd till allt, reser man med barn så kanske man vill ha en lättillgänglig badstrand och inte allt för långt till affär och kiosk. Till Gotland tar man sig bäst med båten från Nynäshamn eller också så flyger man men då har man ju istället inte möjligheten att ta med sig en bil. Nedan så följer i alla fall lite tips och inspiration på fina stugor på Gotland.

Här har vi ett riktigt fint Gotlandshus till uthyrning, det är en riktig stor gård för barnen att leka på och det är gångavstånd till det mysiga Rutebageriet som serverar urgoda pizzor under sommarhalvåret. Det är fyra kilometer till närmsta strand och det kanske är lite i det längsta laget men inte heller sådär jättelångt, ett tips är att ni tar med er cyklar så kan ni cykla till stranden istället för att ta bilen.

Känner du däri mot att det är viktigt att stranden finns alldeles i närheten så tipsar vi om detta mysiga hus som ligger alldeles intill havet, jätte mysig gård och huset har den där riktiga Gotlandskänslan över sig. Positiv är också att det finns tillgång att hyra cyklar så att man slipper släpa med sig sina egna. Inte långt ifrån huset ligger en minigolfbana, en simhall och en riktig golfbana. Det finns dessutom möjlighet att hyra en båt och bege sig ut på havet för en fisketur. På gården så finns dessutom studsmatta och andra aktivitetssaker för barnen att sysselsätta sig med. En riktig lite Gotlandspärla för barnfamiljen.

Känner du att du vill ha tillgång till restauranger och shopping så rekommenderar vi att du hyr ett hus innanför ringmuren. Detta hus ligger central beläget i Visby och du har gångavstånd till allt som staden har att erbjuda. Det är heller inte långt till havet och du kan ju fortfarande göra dagsutflykter till andra delar av ön. Inne i Visby så finns flera riktigt bra restauranger och staden fullkomligt sjuder av liv under sommaren, detta är något för dig som vill ha lite mer fart under semestern.
Vill du hyra en stuga eller ett hus på Gotland så rekommenderar vi dig att hyra det via denna sida som hyr ut över hela Sverige eller också så går du in och söker din stuga via hyragotland.nu där det finns lite mer utförlig information om både hus, stugor och områdena runt om. De är ju lite mer specialiserade på just Gotland.Comments are closed.