Hyra stuga i Danmark

Att åka till Danmark med familjen under sommarsemestern är en riktig höjdare. I Danmark så finns det riktigt fina badstränder och massa med roligheter att upptäcka eller vad sägs om tivoli i Köpenhamn, en tur till Legoland eller en tur till ett av det största äventyrsbaden som ligger granne med Legoland i Billund. Vi har plockat ut ett par stugor för att du ska få lite inspiration också kommer vi också att tipsa om tillförlitliga stuguthyrningar som finns på marknaden.
Vi börjar med att presentera en stuga i Stauning som ligger vi Ringköbing fjord. Denna stuga är fint belägen med utsikt över fjorden. Den är luftigt inredd och har en riktig gammeldansk gårdskänsla. Det finns både en markterrass och en stor balkong och båda har en mycket angenäm utsikt över fjorden. I stugan finns alla bekvämligheter en familj kan tänkas behöva såsom diskmaskin, stort badkar, bastu och öppen spis. Dessutom så ligger stugan alldeles vid fjorden så det är mycket nära till badmöjligheter.
I de danska stugorna så finns det också ofta tillgång till en pool endera utomhus med terrass eller också inomhus och då är det inte full omöjligt att det också finns en bubbelpool. Kolla in denna pärla som har både och, dessutom så är det riktigt nära till havet, endast 400 meter. I stugan så finns riktigt stora och luftiga ytor, men pass upp om du är ute efter att hyra stugan under sommarhalvåret då den är riktigt populär och går åt snabbt. I denna stuga så får det plats hela tio personer och alla bekvämligheter som du kan tänka dig för en härlig stugsemester.
Och är du ute efter en riktig lyxstuga som verkligen har precis allt så välkommen till detta femstjärniga guldkorn beläget på Nordjylland. Här finns precis allt du kan tänka dig, havsutsikten är rent utav spektakulär och beläget i husets undervåning så finns en rymlig swimming pool där ni kan bada om det skulle vara dåligt väder utomhus. Då finns ju också möjligheter att åka hit under andra perioder än just under sommaren då priserna skiljer sig kraftigt under vilken tid av året som ni vill åka hit. Jämför man sommarhalvåret med vinterhalvåret så kan det skilja hela 15 000 kronor på en veckas hyrning, något att tänka på kanske, det finns ju trots allt en Swimmingpool. Det finns även biljardbord och Jacuzzi och alla utrymmen är väldigt rymliga och fina och stränderna intill stugan är kritvita med grästuvor lite här och var, precis som det brukar vara på de danska stränderna.
Vill ni spana efter fler stugor att hyra i Danmark så rekommenderar vi er att kolla in denna sajt som har nästan 6000 stugor att hyra ut på olika delar av Danmark. Dessutom så finns en väldigt bra utsorterings möjligheter så att du snabbt kan hitta en stuga som passar just dig och din familj. En annan bra sajt är denna som också hyr ut flera stugor runt om i Danmark, här kan du dessutom söka via en karta.Comments are closed.