Är du sugen att tillbringa semestern på västkusten?

Västkusten är verkligen Sveriges riktiga semesterpärla med alla sina vackra stränder, klippor och sommargäster som höjer stämningen ett snäpp. På västkusten så kan du njuta av skaldjur mer än på någon annan plats i Sverige, här kan du ju till och med fiska upp dina krabbor själv. Överallt så kan du beställa läckra skaldjurstallrikar eller fräscha fiskrätter till mycket billigare priser än i övriga Sverige. Detta är nämligen havskräftan, krabbans och räkans mecka och är du en skaldjursälskare så är detta platsen för dig. Vi rekommenderar dig också att beställa in en äta räkmacka med stora hand skalade räkor på. Mums!

Vi tänkte tipsa om några fina stugor på västkusten där du kan gå in och inspireras eller kanske vårt tips faller dig i smaken så att du rent av bokar den. Kolla in här:
Lysekil är en riktig pärla och en sommarstad där många sommargäster samlas för att fira semesterns lata dagar. I detta lilla hus med utsikt över Gullmarsfjorden och endast 25 meter ner till strandkanten så kan du njuta av allt som en västkuststad har att erbjuda. Lysekil är känd för sina vackra klippor och här kan du ägna dagarna åt att lapa sol och bara må allmänt bra. På kvällarna sjuder den lilla staden av liv och det finns flera uteställen som erbjuder både trubadur och dans, och vad passar bättre en ljummen sommarkväll än just det.
När man tänker på västkusten så är nog Smögen det man tänker på först, här är kusterna som vackrast med flera kobbar och skär. Kolla in denna lilla spartanska stuga som ligger precis intill havet, här bor man i princip så vackert som det bara går. Stugan är vackert belägen på en naturtomt med klippor och sten och med en väldigt vacker utsikt över havet. Här finns också fina fiskemöjligheter och har du fiskelycka så kan du fånga en fin havsöring till middagen, det skulle ju inte vara helt fel. I stugan så finns dessutom en liten braskamin där du kan tända en eld om det skulle bli lite kyligare kvällar, något som faktiskt inte är helt omöjligt här i Sverige. Dessutom så finns det en liten badstrand som tillhör stugan vilket ju inte är helt fel under soliga sommardagar då man vill jäsa på stranden med en bok i hand och en utsikt som är svårslagen.

Vill du hyra en stuga vid västkusten så rekommenderar vi dig att gå in på stugsommar.se och klicka in under vilket område du kan tänka dig att hyra en stuga och sedan så kan du även klicka in önskemål som havsutsikt, internet, swimmingpool, bastu, diskmaskin eller braskamin. På så sätt kan du begränsa ditt sökområde och lättare hitta den drömstuga som du är ute efter att hyra. När du har hittat din stuga så kan du gå in och kolla vilka veckor som den är ledig på. Väldigt snabbt smidigt och enkelt och som även den icke datorvane klarar av.Comments are closed.